Hverdagsliv

smarte folk kjøper to kinobilletter hver…

21. november 2011

… Så slipper de å ha fremmede ved siden av seg i kinosalen. Spesielt hvis man skal se Twilight, for da er det sikkert masse blodfans i salen, som bruker lommepengene sine på hoggtenner og lekeblod.

Måtte bare gjøre disse bildene om til svarthvitt, føler at det ble litt mer Twilight-stemning da, eller hva sier dere? Burde kanskje photoshoppet noen røde bloddråper i hjørnene, hadde sett fett ut….

Neida, men seriøst. Under hele filmen satt jeg og snudde meg rundt for å se om folk tok den seriøst, men ingen møtte blikket mitt for å fnyse av filmen med meg. På èn måte er jo filmen underholdende nok, på en annen måte så blir det litt mye sånn; la oss løpe rundt i skogen og bli forvandlet til brølende varulver, og så drar vi og dreper venninna vår fordi han med de røde øynene har gjort henne gravid med en VAMPYRBABY!

Men ser man bort fra alt det urealistiske; fin nok film, og kjærligheten på skjermen ga meg varme følelser innvendig. Tenk når jeg får meg en kjæreste som kjemper mot varulver for min skyld. Åja, urealistisk igjen.

Best av alt. På kinoen hadde de Subway! Jeg har lyst til å dra på kino i dag også, bare for å spise Subway. I Tønsberg er slike ting nemlig en sjeldenhet. Da vi stod i kø på Subway slo forresten Maria til med enda et av sine gullkorn som ga meg lyst til å synke ned i støvlettene mine.

Maria: Her kunne jeg aldri jobba.

Ida: Hvorfor ikke? Gratis Subway hele dagen.

Maria: Jada. Men jeg hadde aldri klart å servere folk, liker ikke sånt.

Ida: ……

Maria: Jeg liker å bli servert. Ikke å servere.

Noen som vil ha en date med bestevenninnen min? Send meg en mail, da vel!

No Comments

Leave a Reply