Hverdagsliv

hodejegerne

22. november 2011

Ettersom jeg er stor fan av Jo Nesbø sine bøker, følte jeg en ørliten skam over å ikke ha sett filmen «Hodejegerne». Jeg er ganske sjeldent på kino, og til slutt hadde alle sett den, og jeg tør jo ikke å gå på kino alene. Så da ble det liksom aldri til at jeg dro og så den.

Men i går kveld dro jeg og kjøpte den, og så tvang jeg alle her hjemme til å se den med meg, til tross for at de alle hadde sett den før. Turte ikke å se den alene her hjemme heller, for hadde mistanker om at den kanskje kom til å være litt skummel.

Jeg likte filmen utrolig godt! Føler at norsk film ble tatt til nye høyder med denne filmen, og den hadde egentlig alt jeg trenger i en film. Spenning, drama, kjærlighet… Hvis du ikke har sett filmen, eller har veldig lyst til å se den igjen, så husk at den er ute for salg nå! Jeg kjøpte min på Rema1000 til 99 kroner, bare et tips!

No Comments

Leave a Reply