Hverdagsliv

lunsjpause på hjemmekontoret

22. november 2011

I dag ble jeg vekket TIDLIG av vaskedamen. Ettersom jeg ikke har bodd hjemme på flere år, har jeg aldri hatt gleden av å møte henne. Og hun ante tydligvis ingenting om min eksistens, for vi skvatt godt begge to da vi oppdaget hverandre. Jeg lå i mine dypeste drømmer da jeg ble avbrutt av at noen lusket rundt på rommet og flyttet på tingene mine. Jeg satte meg brått opp, og vaskedama snublet bakover i bøtta si og unnskyldte seg fjorten ganger på ett sekund. Og så forsvant hun. Vaskedamer er så kleint.

Kollegaene mine er på business i Voss i dag, så jeg har hjemmekontor. Gjør mitt beste for å konsentrere meg, men akkurat nå har jeg lunsj/blogge/lesepause.

Jeg leser min egen spalte i den forrige utgaven av Det Nye, glemte helt å tipse dere om at den var ute. Noen som fikk lest det? Spalten heter denne gangen «Unnskyld», og handler om hvordan jeg føler at jeg har vært med på å «ødelegge» det blogging er. Veldig festlig!

Tenkte jeg skulle prøve å få til å legge ut alle spaltene jeg har hatt på trykk her på bloggen, sånn at alle får lest dem. Nå er jo ikke bladene i salg lengre, så det bør jo ikke være noe problem? Jeg er veldig lat når det gjelder å scanne og printe ting og sånt, men skal se hva jeg får til : ) Back to work!

1 Comment

  • Reply mey 24. juli 2015 at 17:54

    do you still have the magazines? you said oyu would scan the text and never did 🙁 i’d love to read them! x

  • Leave a Reply