Hverdagsliv

veskefavoritter som ikke dreper økonomien

22. november 2011

Jeg elsker fine vesker! De trenger ikke nødvendigvis å være svindyre, men jeg har litt av alt. Hverdagsvesker, partyvesker, dyre vesker, billige vesker. Har du en fin veske, har det ikke noe å si om antrekket ditt er noe kjedelig ellers.

Jeg har som vanlig vindusshoppet litt på nettet fra sengekanten, og har funnet fire veskefavoritter for den fornuftige lommeboken.

1. Veske med krokodillemønster fra Tiger of Sweden. Jeg simpelthen elsker fargen! Vesken kan kjøpes her.

2. Ved første øyenkast tenkte jeg «Mulberry?!», men det viste seg å være en Sadie bag fra Lilly of Sweden. Svenskene kan det med å lage vesker som jeg har lyst på, det skal de ha. Vesken finner du her.

3. Den sorte vesken med frynser er fra samme merke, og den kan kjøpes her. Funker til både hverdag, fest og festival, spør du meg!

4. Den siste vesken har min veskeyndlingsfarge, hvis det finnes noe som heter det. Digger detaljene også! Du finner vesken her.

Dere må ikke glemme at dere kan få tilbake penger når dere handler på nettet! Hos Nelly for eksempel, kan dere få tilbake 8% av beløpet dere handler, ved å registrere dere helt gratis på denne siden. Jeg har lagt ut en oppskrift på hvordan dette gjøres tidligere, den finner dere her : )

Linkene i innlegget er annonselinker som fører dere videre til nettsiden hvor dere kan kjøpe produktet.

No Comments

Leave a Reply