Hverdagsliv

dette innlegget er skrevet i søvne

23. november 2011

I dag var jeg helt UTROLIG sliten etter jobb. Og etter en times reisetid for å komme hjem, var jeg ikke akkurat mindre trøtt. Jeg sovnet så å si med mat i munnen og TV’en på fullt volum, og så vet jeg ikke hvor lenge jeg var i drømmeland før jeg våknet av at det ringte på døra gjentatte ganger. Jeg bannet innvendig, og krabbet ut i gangen for å se hvilken jævla bukk som stod og trampet på min bro. Surprise visit! To gutter fra Hafslund med store smil og hver sin iPad. De begynte å spille av en eller annen Powerpoint-presentasjon, og så husker jeg ikke mer, for jeg stod jo der og sov. Men de gikk vel til slutt, da, etter å ha beklaget forstyrrelsen. Da jeg endelig kunne stå i gangen og sove i fred, kom lillebror stormende ut fra hulen sin. » Ida, du må jo ikke åpne døra, jeg stod nettopp i vinduet og stirret de selgerne inn i øynene før jeg dro gardinene for!!«. AAAAAAH, jeg hater søsken noen ganger. Og Hafslund. Egentlig var jeg veldig glad i Hafslund, men jeg fraråder dem sterkt å sende selgere på døra mi. De kunne bare sendt meg en melding på Twitter, så hadde jeg sagt ja og kjøpt hva nå enn de ville selge meg.

Her har vi enda et flatterende bilde av meg på jobb i dag. Som dere kan se, sitter jeg nærmest på sjøen og jobber. Kanskje det er derfor jeg er så trøtt? Eller kanskje det er en blanding av sjøluft og de tre fattige kvarterene med søvn jeg fikk i natt.

Merker at jeg fortsatt sover, og det skal jeg i grunn fortsette med. Men først vil jeg bare vise dere den fantastisk fine klokka jeg har bestilt. Har spådd at den kommer i posten i morgen. Men hva vet vel jeg, som ikke er våken en gang.

Marc by Marc Jacobs, kan kjøpes her. Denne klokka skal få lov til å bo på håndleddet mitt <3

No Comments

Leave a Reply