Hverdagsliv

hemmeligheter er ut

23. november 2011

Jeg har forstått det slik at det verste en bloggleser kan lese på en blogg er; nå skal jeg i et møte, men det er hemmelig og jeg kan ikke si hva det handler om. Dere får vite mer senere, knis! Har jeg rett?

Er litt enig, så jeg har prøvd å slutte å skrive sånt selv. Det er jo bare det at man så veldig gjerne vil dele det man holder på, men så kan man ikke – av forskjellige grunner.

Så siden jeg skal slutte å skrive sånne ting, må jeg få lov til å nevne ÈN gang at jeg jobber med noe som er veldig spennende for alle bloggere og blogglesere, og at det lanseres på nyåret. Det blir stort, så dere kan VIRKELIG glede dere! Irriterte jeg mange nå? I såfall tilgir dere meg i februar en gang – håper jeg : )

Knipset 48 bilder av meg selv med selvutløser, og dette ble det fineste. Merker godt at jeg ikke fikk skjønnhetssøvnen min i natt, og at jeg er ør etter å ha startet dagen med en gigantisk Red Bull. Æsj.

Nå må jeg dra og kjøpe noe lunsj! Matpakka koser seg så veldig i veska, så har liksom ikke lyst til å lage dårlig stemning ved å spise den opp.

No Comments

Leave a Reply