Hverdagsliv

hvit helg, takk

25. november 2011

God morgen, eller god formiddag. I dag har jeg ligget lenge i senga. Trives egentlig ikke med å bare bli liggende og sløve, men det trengtes virkelig i dag.

Egentlig skulle jeg ha vært på en fest i kveld, med mine kollegaer og en haug av flotte damer. Men jeg har bestemt meg for å ha enda en hvit helg, slik at jeg forhåpentligvis slipper å gå og være småsyk hele neste uke også.

Så da blir det vel ikke til at jeg forlater Tønsberg likevel, da! Men det blir koselig nok her, altså. Helene kommer på besøk fra Oslo, og vi skal kose oss, gå på kino og spise masse mat med Maria. Når jeg får tilbringe kvelden med to bestevenninner, så klager jeg ikke uansett hvor i dette landet jeg befinner meg.

Nå får jeg komme meg opp og spise litt frokost! Hilser fra Bella som ligger i armkroken min og prøver å ha en samtale. Hva hun prøver å  si er jeg ikke sikker på, jeg vet bare at det umulig kan finnes en katt som har samme stemme som Bella. En god blanding av Lil Wayne og Nicki Minaj, for å prøve å beskrive den. Man må jo bare le. Mjau så lenge!

No Comments

Leave a Reply