Hverdagsliv

det barnslige hjørnet

26. november 2011

Hadde en veldig koselig kveld med bestevenninnene i går. Vi kjøpte en jævlig ræva film som het «Slave», skulle nesten tro den var filmet med mobiltelefon. Men utenom det så var vi i det barnslige hjørnet i går, og kjøpte inn masse godteri som tok oss tilbake til barndommen.

Salte aper, Smarties, hockeypulver og ikke minst Pokèmonball – kunne jo ikke blitt bedre. I følge Maria smakte det også veldig godt med kjærlighetsring. Ååå, husker det var så stas med sånt godteri. Hadde man evighetskule eller tåteflaske med masse godterikuler oppi, så var man sjef.

Så det får bli mitt helgetips for denne gang. Reis tilbake i tid! Hva slags godteri var hipt da dere var kids?

Er det rart vi forventer diamanter på denne størrelsen, eller? Tidlig krøkes.

No Comments

Leave a Reply