Hverdagsliv

i’m clumsy

26. november 2011

Halloooo, nå er jeg frustrert altså. I går lekeslåss jeg (sa jo at jeg var i det barnslige hjørnet), og da jeg skulle løpe fra et rom til et annet, hang den ene fingeren min igjen i et dørhåndtak. Jeg sverger på at jeg hørte at det knaste inni hånden min, og så husker jeg ikke mer før jeg lå på gulvet og skreik som en gal gris.

Så i dag har jeg tilbragt halve dagen (føles det som) på legevakta, hvor jeg i grunn bare fikk vite at jeg har forstuen hånden og at «det kommer til å ta tid«. Takk for det, godt å vite, og takk for teipen du surret rundt fingrene mine. Men det var i hvert fall fint å vite at jeg ikke har brekt noe, og at jeg slipper å ha skeive fingre resten av livet. Selv om det gjør veldig, veldig vondt. Smart å skade venstre hånd når man er venstrehendt!

Så ble det nok en innekveld på meg, da. Men jeg trøster meg selv med Smash og to serier som er mine yndlinger om dagen: Entourage og Revenge. Revenge er helt nytt, og det er foreløpig kun 9 episoder som har kommet ut i USA. Verdt en kikk, jeg syns i hvert fall serien er veldig spennende : )

No Comments

Leave a Reply