Hverdagsliv

den store hold in-spesialen

27. november 2011

Det nærmer seg jul. Julebord, middagselskap, nyttårs-fest, julaften, familiesammenkomster og byturer. Det er vel på denne tiden av året vi pynter oss aller mest, og smyger kroppen inn i trange kjoler og andre pynteantrekk.

Men det gjør seg kanskje ikke så bra med all den gode maten? Juletider handler også mye om mat, og det er sikkert mange som planlegger julebord-antrekket slik at den mette magen ikke skal synes så alt for godt under klærne. Har jeg rett?

Fortvil ikke. Det finnes hjelp i lange baner, og den hjelpen heter så mye som: HOLD IN! Er det litt tabu å bruke hold in? Det får så være. Jeg tror ikke jeg har èn venninne som ikke løper på butikken og kjøper hold in-strømpebukser før vi skal på fest. Men saken er nå den at det finnes hold in’s som er så mye bedre, og det finnes hjelp til alle områder.

Skjørt, bukser, shorts, kjoler, truser – hold in kan stramme deg opp hvor enn du ønsker det. I hvert fall de områdene som er gjemt under klær. De siste dagene har jeg i samarbeid med BuyHelse testet hold in’s til den store gullmedaljen, og nå skal jeg dele mine favoritter med dere. Kanskje dette kan redde juleantrekket for enkelte?

Dette er et hold in-skjørt, som kan brukes under alt av kjoler og skjørt. Skjørtet gir en god innstrammende effekt, og jeg følte på en måte at figuren min så mer «samlet» ut. Plagget finnes i sort og hudfarget, og kan kjøpes her.

Dette er kanskje den beste investeringen man kan gjøre når det gjelder hold in-plagg. All in one body shaper strammer deg inn på alle de «typiske» områdene: mage, midje, hofter, rumpe og lår. Og dere vet de valkene man av og til får der hvor BH’en strammer for mye? Den sørger for å gjemme dem også. Drakten har stropper over skuldrene som er regulerbare. Finnes i sort og hudfarget, og kan kjøpes her. Denne utgaven er en god blanding av de to over.

Her får du både skjørtet og effekten helt opp til BH’en, samt de regulerbare stroppene. Dette er min absolutte favoritt, i fargen sort. Tror det er den jeg kommer til å bruke mest. Den finnes i hudfarget også! Kan brukes under kjole eller under skjørt og topp/skjorte. Kjøpes her.

Dette er en highwaist-shorts, og den strammer inn mange, rumpe og lår. Forskjellen på denne og body shaperen lengre opp, er at den ikke har stroppene. Personlig liker jeg body shaperen mye bedre, for på grunn av stroppene får man en følelse av at den virkelig holder seg på plass. Finnes i sort og hudfarget her.

Det siste plagget jeg vil vise dere kaller de «mirakeltoppen» hos BuyHelse. Og det er ikke uten grunn. Mirakeltoppen gjør underverker for mage og rygg, og denne vil jeg også anbefale på det varmeste. Kan brukes til alle typer antrekk, bortsett fra stroppløse så klart. Finnes i sort og hudfarget, og kan kjøpes her.

Alle disse produktene er faktisk noe jeg har bedt om å få teste på eget initiativ. Har hørt så mye bra om Trinny&Susannah’s hold in-produkter, blant annet fra venner som jobber innen styling og i motebransjen. Er tydligvis fler enn vi tror som gjemmer disse herlighetene under kjolen! Anbefaler alle å prøve det ut, hold in er virkelig tatt til et nytt nivå. Og best av alt; det kan vaskes og brukes om og om og om igjen.

Regner forresten med at en del av dere har spørsmål om STØRRELSER. Her er størrelseguiden som gjelder for alle produktene.

Til tross for det som står der, så vil jeg anbefale de som er en passe str 40 å presse seg inn i en S også, det vil gi bedre effekt. Selv er jeg en 36-38, og jeg hadde nok kommet meg inn i Small’en om jeg var enda større også.

Jeg må bare spørre; hva er deres forhold til hold in, bruker dere det? Og har dere prøvd produktene jeg omtaler her? Del gjerne i kommentarfeltet, leserne vil sikkert høre om dem fra flere synspunkter.

Og ellers gjenstår det bare for meg å ønske dere lykke til med å presse dere inn i julekjolen! Nei, vent. Lykkeønskninger trengs jo ikke når man har en effektiv hold in.

Dette innlegget er skrevet i et samarbeid med BuyHelse, og jeg er derfor pålagt å fortelle dere at deler av innlegget er reklamebasert.

1 Comment

  • Reply MK 6. november 2014 at 20:39

    Hei 🙂 Kjekt å lese en slik anbefaling. Jeg har et spørsmål: anbefaler du hold in-kjolen fremfor hold in-skjørtet?

  • Leave a Reply