Hverdagsliv

bestis har bursdag

28. november 2011

Siden det er så mange fordeler ved å være bestevenn med meg, må jeg jo også sørge for at det er noen ulemper. MOAHAHA. Og en av ulempene er de obligatoriske bursdagsinnleggene. Hipp hipp hurra!

I dag er det min bestis Helene som fyller 22 år. Gratulerer med dagen min vakre venn! Helene er en av de sterkeste menneskene jeg kjenner, og hun stiller virkelig opp i gode og onde dager. Mens andre kanskje bare er der når sola skinner, er Helene der med en hjelpende hånd når livet er mørkt som helvete. Og det er gjensidig. Vi har blitt veldig nære venner på ganske kort tid, men hun er blitt en av de viktigste personene i livet mitt. Det er i nedturer og på dårlige dager man virkelig ser hvem ens ekte venner er, og der tror jeg at vi begge har bevist mye for hverandre. Jeg er utrolig glad i deg, og ser fram til årevis med gode samtaler, morsomme hendelser og opplevelser sammem <3

No Comments

Leave a Reply