Hverdagsliv

glemte helt å…

28. november 2011

… Vise dere den nye klokka mi! Jeg nevnte jo at verdens fineste klokke straks skulle dumpe ned i postkassa mi, og den har selvfølgelig ankommet!

Er den ikke bare helt nydelig? Jeg er i hvert fall forelsket i den! Syns det er så fint med litt massive klokker, altså når klokkene er litt «herreklokke»-ish. Er ikke så glad i de små, spinkle. Klokken min kan kjøpes her.

Klokken kommer i denne fine pakningen, det er jo den perfekte julegaven! Julegave fra deg til deg? Eller fra kjæresten. Han er livredd for at ikke julegaven din skal være god nok, så bare vis han denne og si «jeg vil ha en sånn«. Det funker hvis du er heldig!

Det finnes et par alternaltiver som koster litt mindre også, her er noen av mine favoritter. Alle Marc by Marc Jacobs-klokkene finner dere her (adlinks).

No Comments

Leave a Reply