Hverdagsliv

mandag i tønsberg

28. november 2011

Når jeg er hjemme i Tønsberg føler jeg meg svært distansert fra resten av omverdenen. Eller «min verden», da. Så å si alle vennene mine befinner seg i Oslo omegn, og her er det ikke stort som skjer.

Men på èn måte er det jo veldig bra. Det er bra for kroppen min, og det er bra for lommeboka. Jeg gjør jo ikke stort annet enn å gå turer, rocke med rockeringen og ta solarium når jeg er her, i Oslo ville jeg kanskje gått ut og spist en lunsj og tatt noen glass vin. Sååå, da blir vel konklusjonen at jeg kommer til å bli syltynn og styrtrik av å være her?

Haha, håper uansett at jeg snart finner ut av bosituasjonen min, slik at jeg kommer meg raskt tilbake til Oslo. Jeg ser på SÅ mange leiligheter hver eneste dag, både kjøpe og leie. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal gjøre, og leiemarkedet er så sykt ræva om dagen. Og det å kjøpe er jo en BIG deal. Jeg skal på et par visninger på torsdag, på Tjuvholmen som ligger ved Aker Brygge. Det frister meg veldig å bo der, så skader jo ikke å ta en titt!

Nå skal jeg -dumtidummmm….. Gå tur og ta solarium med min kjære Maria! En halvtime med rockeringen er allerede unnagjort. I morgen skal jeg heldigvis på jobb : )

Wooops, Maria står visst nede i bakken og venter. Hvordan i alle dager skal jeg forklare henne at dere var viktigere…?

No Comments

Leave a Reply