Hverdagsliv

happyface til tusen

29. november 2011

I dag er jeg SÅ glad! Dere husker jeg har mast så fælt om at jeg MÅ til varmere strøk? I dag har jeg bestilt tur, wohooo! Så i januar tar jeg med meg tre av bestejentene til varmere strøk, og jeg skal love dere at vi er en gjeng som virkelig trenger ferie. Så nå googler jeg alt fra bikini-sjapper til snorklekurs. Deilig å ha noe å se fram til!

Dette er stedet vi skal til, ser det ikke fint ut? Jeg gleder meg som en liten unge, har virkelig ikke ord. Var så desperat etter tur at jeg bestilte på alles vegne før de hadde fått fri fra jobb. Ikke si det til dem! Men heldigvis ordnet det seg for alle sammen til slutt, haha. Kunne blitt dyrt for meg…

Et lite tips til alle reiselystne! Hvis dere lurer på om hotellet virkelig er så fint som det ser ut som på bildene; søk det opp på Tripadvisor. Der har hundrevis, hvis ikke tusenvis av tidligere gjester lagt ut egne bilder og meninger om hotellet. Jeg leste MANGE anmeldelser før jeg bestemte meg for hotellet, som forresten er 5-stjerners. Da er det vel grenser for hvor galt det kan gå?

Ahhhh, reiseglede!!

No Comments

Leave a Reply