Hverdagsliv

dagens ord: trøtt

30. november 2011

Tror kanskje jeg reagerer feil på redbull. For jeg blir ikke pigg. Jeg blir fnisete, fjåsete og ukonsentrert. Og det passer jo ikke så bra på jobb! Men det ble ikke så mye søvn i natt, så da jeg ankom Drammen i dag tidlig så jeg ikke noen annen utvei enn å handle inn litt «oppkvikkende midler».

Redbull, kaffe og Pepsi Max. Noe sier meg at jeg kommer til å henge i taket som en rastløs apekatt i kveld, når alt virkelig kikker inn. Kan ikke være bra for kroppen…

Etter jobb i dag skal jeg inn til Oslo, og blir et par dager. I morgen har jeg jobbmøter og visning, og på fredag skal jeg på filmpremiere for Arme Riddere. Wohoo, Jo Nesbø in my <3.

Nå satt jeg i fem hele minutter og funderte over hvordan jeg skulle klare å lure inn en setning om at jeg ikke har på meg sminke på bildene. Bare så dere ikke tror at jeg er på mitt vakreste her, liksom. Yrkesskade.

Herregud så trøtt jeg er.

No Comments

Leave a Reply