Hverdagsliv

skikkelig bloggete blogginnlegg

1. desember 2011

Dette har vært en deilig arbeidsdag! Trine, Belinda og jeg har cruiset rundt i Oslo i dag og kost oss på møter og på lunsj. Om jeg får si det selv, så er vi landets kuleste sammen, og sammen er vi bare helt i vårt ess. Bortsett fra at de to andre sitter i telefonen halvparten av tiden vi er sammen, da. De er business women, mens jeg sitter og prøver å være sosial……

Bilder fra det første møtet i dag, haha. Ser det ikke spennende ut?! Hva tror dere vi driver med? Spiller inn action-film, kanskje? Green room er helt genialt.

Etter møtet dro vi ned til Tjuvholmen der jeg egentlig skulle på visning. Men megleren hadde visst glemt meg, så vi prøver igjen i morgen. Jeg gleder meg så sykt til å se på leiligheter der, det er så hyggelig på Tjuvholmen. Og siden vi først var i så hyggelige omgivelser, tok vi en lunsj på Olivia Tjuvholmen. Flotte lokaler og kjempegod mat.

Etter lunsjen var vi og så på biler – på en måte. Jeg MÅ få meg lappen snart. Det får bli nyttårsforsettet mitt: ta lappen i 2012. Lykke til med det, takk skal du ha.

Nå skal jeg sitte i sofaen og samle krefter i en time, og så skal jeg oppleve ukas absolutte høydepunkt! Husker dere da jeg bodde i Los Angeles en liten periode? Da spiste jeg jo ofte frokost *kremt* på Yoghurt Land. Og nå skal jeg på et lignende sted og spise til jeg sprekker, jeg dør av glede! Woho.

<3

No Comments

Leave a Reply