Hverdagsliv

the perfect oslo night

1. desember 2011

Tenk om det fantes Yogurt Heaven i Norge og a. Shit, det gjør det jo! Tenk om jeg hadde en venn som kjente sjefen på Yogurt Heaven i Norge a. Shit, det gjør jeg jo! Er så sykt misunnelig på meg selv.

I dag var Kjetil, Belinda og jeg invitert for å spise gratis is, og vi følte oss som tre små barn da vi troppet opp i sjappa med store smil og sultne mager.

Jeg har bare ett ord i munnen, og det ordet er «NAM»! Yogurt-is er så sinnsykt godt, og med all denne toppingen følte jeg nesten at jeg var tilbake i Los Angeles igjen. Her er innlegget jeg skrev om den daglige frokosten min da jeg var der.

Yogurt Heaven holder til i Tullinsgate 5 her i Oslo, dere kan besøke Facebook-siden deres her. Utrolig koselig sted med veldig hyggelig personale.

De har forresten mye mer å tilby enn is, her kan man virkelig komme og få seg en amerikansk opplevelse. Og om det er sommer eller vinter har ingenting å si, for jammen var det julestemning og! Vi fikk gingerbread lattè (pepperkake-latte) og s’mores. S’mores er det brettet dere ser på bildet. Man griller marshmallows, og legger den mellom to kjeks sammen med sjokolade som smelter. HERREGUD! Og ellers serverer de champagne og smoothies også! Nam nam.

Etter besøket hos Yogurt Heaven nektet Belinda og jeg å gå hjem og sette oss i sofaen. Vi var av den oppfatning at det kom til å bli alt for trist, og bestemte oss for å tråkke litt rundt i Oslos gater. Så utrolig hyggelig! Julelys og små boder over alt.

Plutselig så jeg et telt med masse pels og skinn, og tenkte det var på tide med litt action. Belinda hater pels, og jeg… Gjør ikke det, så jeg dro henne med meg inn i teltet for å prøve luer. Jeg hadde det kjempegøy helt til jeg snublet over en haug med avsagde hodeskaller med revirer på. Det var nesten så all isen kom opp igjen. Så vi dro videre.

Ville fortsatt ikke hjem, så vi sjekket oss inn på hotell og sjekket ut et par spa. Helt grei kveld, liksom. Hørtes det ut som om jeg har et glamorøst liv nå? Det var det som var meningen.

To slitne jenter. Men nå har vi fått en bra start på helgen, og selve helgen skal tilbringes på høye hæler. Vi skal ut og finne kjekke menn. Neida joda neida joda, hold kjeft a.

TAKK for alle hyggelige kommentarer, forresten! Er så koselig å høre at dere setter pris på bloggingen min om dagen, og vet dere hva? Jeg syns det er gøy å blogge igjen. Den følelsen har jeg ikke hatt på lenge!

No Comments

Leave a Reply