Hverdagsliv

n-n-now that that don’t kill me

3. desember 2011

Work it, make it, do it, makes us harder, better, faster, stronger. Nananana, hører på den sangen hver eneste dag. Som en påminnelse til meg selv. Føles ut som om jeg skal dø noen ganger. Men så gjør jeg ikke det. Jeg blir bare klokere og sterkere for hver dag som går. I stedet for å gå og vente på at livet skal begynne, har jeg innsett at dette er livet, og at verden ikke kan stoppe opp fordi man har mange tunge tanker på skuldrene. Man må lære seg å leve med sorgene, og gjøre plass til glede samtidig. Alle har vonde dager og triste tanker – verden fungerer ikke om alle skal gå og vente på at det går over.

Jeg har fått på meg sminka igjen. Pakket ned pysjen. Prøver å samle tankene mine, de flyter litt noen dager. Jeg kan bli så uenig med meg selv at jeg har lyst til å gi meg deng. Men nå har jeg knipset djevelen bort fra høyre skulder, og kommet til fornuft.

Nananananaaaa….

No Comments

Leave a Reply