Hverdagsliv

julestemning under dyna

4. desember 2011

De siste dagene med julemusikk, julefilmer og levende lys har faktisk gjort meg motivert til å finne julestemningen. Jeg kjenner at den lurer der inne et sted, så nå skal jeg legge meg under dyna og se ferdig «Four Christmases» som jeg begynte å se på i natt. Så lenge det ikke kommer snø i natt, så skal jeg være kjempeglad i jul!

Har også lagt klar en film som heter «Beautiful Boy», den ser ut til å handle om to foreldre som ser på nyhetene at det er en skolemassakre på skolen hvor sønnen deres går. Når politiet banker på døra får de vite at det faktisk er deres egen sønn som har stått for massakeren, og de skjønner ikke det spor. Det får meg til å tenke på en viss familie som må ha det helt forferdelig nå. Uff…

Varme tanker og nattaklemmer til dere alle <3

No Comments

Leave a Reply