Hverdagsliv

slutte å snuse-hjelp

4. desember 2011

Weee, mamma og pappa er tilbake på norsk jord! Heldiggrisene har vært i New York og Karibien, så jeg skal love dere at det var to sjokolader som hentet meg i Oslo i dag tidlig.

De hadde kjøpt med gaver til oss her hjemme også, jeg var så heldig og få Marc Jacobs-parfymen jeg har gått tom for, og et par skinnhansker fra Ralp Lauren. Og så fikk jeg ønsket mitt oppfylt om bikinier fra Victorias Secret. Haha, etter at jeg bestilte reisen til Egypt har jeg sittet på nettsiden og siklet på bikinier konstant, og i dag ble jeg lykkelig eier av noen av dem!

I skrivende stund koser jeg meg med nøtter, isvann og «Nissene over skog og hei» på TV Norge. Går visst flere episoder etter hverandre, så tenkte å gi det en sjans. Ingenting er vel bedre om jeg faktisk får noe å le av : )

Det holdt forresten på å klikke for meg i dag. På et tidspunkt gikk jeg tom for snus, og her i Tønsberg er det såpass store avstander til søndagsåpne butikker at jeg var helt avhengig av å bli kjørt av foreldrene mine. De har selvfølgelig jetlag og var ikke til å få kontakt med, så jeg ble så fortvilet at jeg nesten begynte å gråte til slutt. Omsider fikk jeg mamma med meg på en liten kjøretur, og vi ble enig om at nyttårsforsettet mitt er å slutte å snuse. Herregud, jeg føler meg helt tragisk. Jeg har liksom ikke fått med meg at jeg har begynt å snuse heller, det har skjedd uten at jeg har merket det. Og det verste er at jeg snuser èn boks med ekstra sterk snus HVER dag. Hva skjedde? Jeg skrev jo til og med blogginnlegg om hvor teit og ekkelt snus er! Hehe.

Men nå har jeg i hvert fall bestemt meg for å slutte, jeg har snust såpass mye at «rommet» i overleppa mi er blitt større. Men jeg trenger virkelig råd og tips for å slutte, noen x-snusere som har noe å komme med? Jeg gruer meg! Samtidig som jeg gleder meg til å være fri for å være avhengig av noe.

HJELP MED STORE BOKSTAVER!!!

No Comments

Leave a Reply