Hverdagsliv

du vet når du…

5. desember 2011

… Har en skikkelig tom og trist morgen, har sovet litt for lenge og tenker at du må gjøre noe for å få en kickstart på dagen. Så du planlegger frokosten nøye, går gjennom hele kjøleskapet og hver eneste skuff for å planlegge alle ingrediensene nøye. Du skjærer frukten litt finere enn vanlig, legger det fint opp på tallerkenen, står og stirrer på brødet du har lagt i ovnen for å passe på at osten smelter akkurat passe mye. Og så, når alt er klart, heller du opp et stort glass juice, og går for å sette deg ved bordet. Og i det du skal sette deg, glipper glasset ut av den ene hånda, og knuser over fatet med maten din på. Alt blir vått. Juicen flyter over hele bordet, og nærmer seg kanten med høyt tempo. Du hører det første plasket fra gulvet, setter deg ned på en stol full av juice, og tenker at DETTE orker jeg ikke.

Den følelsen.

No Comments

Leave a Reply