Hverdagsliv

FAQ

5. desember 2011

Hvilket kamera bruker du nå?

Det heter Canon Powershot S95. Liker det veldig godt, bortsett fra at blitsen ikke alltid popper opp når jeg ber den om det. Vet ikke helt om det skal være sånn eller om det bare er mitt kamera…

Hvilke blogger leser du?

Jeg er verdens dårligste bloggleser! Har ikke lest en eneste blogg fast de to siste årene, men pågrunn av den nye jobben min har jeg nå begynt å følge heftig med. Så jeg prøver å klikke meg innom nesten hele Bloggteamet hver eneste dag. Bloggteamet blir nok presentert snart, så da finner dere ut hvem det består av.

Hva gjør du i den nye jobben din?

Stillingen min hos Chills heter Creative Manager. Så mye av jobben går ut på å være kreativ, hehe. Vi jobber med å utvikle konsepter på nett, og i tillegg hjelper vi store og små bedrifter med å skape sin egen markedskanal ved hjelp av blogg, Facebook, Twitter og så videre. Når jeg sier konsepter på nett, kan jeg jo nevne Fotballfrue sin nett-tv; «Helsematen» som et eksempel. Den siden blir lansert på nyåret!

Skal du ikke bytte design/header snart?

JO! Herregud! Er helt sykt lei av hvordan bloggen min ser ut jeg også. Men som dere sikkert har merket så har jeg ikke prioritert bloggen noe særlig det siste året, og derfor har det bare ikke blitt gjort. Men nå som jeg er tilbake for fullt er jeg veldig klar for noen forandringer, og jeg er allerede i gang med planlegging av fotoshoot.

Jeg skjønner ingenting, bor du i Oslo eller Tønsberg eller hvor?

Skjønner at bosituasjonen min er litt forvirrende om dagen, så jeg skal prøve å gi dere en oversikt, hehe. Jeg måtte flytte ut av leiligheten min i Oslo fordi den er så kald om vinteren, og denne vinteren ble det fyringsforbud fordi det skulle bygges på taket. Eller noe? Så jeg solgte alle møblene mine, og resten av tingene ble flyttet hjem til Tønsberg. Så nå bor jeg i Tønsberg mens jeg leter etter leilighet, og når jeg er i Oslo sover jeg enten hos venninner eller på hotell. Jeg er veldig i tvil om jeg skal kjøpe eller leie leilighet i Oslo, så hvor lang prosessen blir vet jeg ikke. Men jeg begynner å bli gal av å bo hjemme, tipper det føles som å bo i kollektiv!

Hvor pleier du å dra ut på byen i Oslo?

Jeg er ikke akkurat dronningen av utelivet, og er egentlig mer glad i å sitte og ta et glass vin på Olivia eller gå på «brun pub». Men når jeg først skal ordentlig ut, ender jeg gjerne opp på BAR Tjuvholmen, Emil&Samuel, Fridays på Aker Brygge, Sollihagen etc. Mange av venninnene mine er glad i Horgans og Oak!

Kan du snakke flytende dansk? Siden du er dansk.

Ja. Gi meg et par glass vin, så skal jeg love deg det kommer flytende ut av kjeften på meg…

Hvorfor er du så dårlig til å svare?!?

Jeg svarer ofte på spørsmål i kommentarfeltet, og da gjør jeg det sånn at jeg skriver «Ida svarer:» under kommentaren. Men noen ganger tenker jeg at den som spør kanskje burde lese gjennom innlegget, for der står faktisk svaret på det personen lurer på…

Hva syns venninnene dine om at du blogger?

Jeg er ikke så glad i å snakke om blogging, så med mindre det har skjedd noe stort/morsomt, er det ikke et tema. Men det virker som om de syns det er veldig gøy å bli med på fester, arrangementer og få gratis ting. HAHA!

Jeg kommer til å ha slike FAQ-innlegg framover, og de vil inneholde spørsmål om stort og smått som jeg får gjentatte ganger. Så får dere forhåpentligvis svar på noe av det dere lurer på etterhvert : )

No Comments

Leave a Reply