Hverdagsliv

ganske lett å like jobben min

5. desember 2011

Det er vanskelig å være i dårlig humør når man har verdens beste jobbuke foran seg! At mandag er en fridag må jeg nesten bare se på som en luksus, for da får jeg svart på mail og gjort unna bloggbusiness før uka setter ordentlig i gang.

Men som jeg allerede har hintet til: denne jobbuka blir helt fantastisk! Jentene hos Chills kjører opp til Norefjell i morgen tidlig, og sjekker inn på Quality Spa & Resort.

Vi skal riktig nok sitte i møte hele dagen og jobbe like godt som vanlig, men det blir deilig å gjøre det i så vakre omgivelser. Og så krysser jeg selvfølgelig fingre og tær for at det blir litt plasking i bassenget og kanskje et par spabehandlinger på kveldstid.

Ser det ikke fint ut? Nå skal jeg kose meg en halvtime med rockeringen før jeg raker leggene og pakker veska til sleepover med jobben. Gleder meg!

PS. Det er mange av dere som har etterlyst et skikkelig rockering-innlegg her på bloggen. Jeg lover at det kommer innen ganske kort tid : )

No Comments

Leave a Reply