Hverdagsliv

et døgn i drømmeland

7. desember 2011

Oppholdet på Norefjell er over for denne gang, og det er nesten til å grine over. Jeg ville ikke hjem! Jeg ELSKER virkelig Quality Spa & Resort, jeg tror jeg oppdaget paradis da jeg kom dit. Har masse fine bilder fra oppholdet, så da blir det et lite bildedryss. Woho!

Snø er greit så lenge jeg slipper å røre det, når man ser ut på det sånn her er det jo egentlig ganske koselig. Synd at snø er kaldt. Hadde det vært varmt skulle jeg gitt vintersport en sjanse.

Tror dere jeg fikk julestemning her, eller? Dette er en av sittegruppene i baren ved resepsjonen. Var utrolig hyggelig å sitte der på kveldstid! Levende lys, gode drinker og haugevis av menn i dress.

Suiten vår var utrolig fin. Ordentlig kjøkken, stor stue, peis på veggen, balkong, to soverom. Jeg fant ut av at man faktisk kan kjøpe hotellrom, så jeg tenker bare: HVA SKAL MAN MED HYTTE?

Dette badekaret står på SOVEROMMET! Belinda og jeg hoppet av glede og klemte hverandre da vi kom inn på rommet og så det, haha. Helt fantastisk. Det er bare å rulle fra senga og opp i badekaret – om man skulle ønske eller trenge det!

Etter å ha sjekket ut rommene gikk vi ned til spa-avdelingen. Den var heller ikke så verst, for å si det mildt. Jeg tok en rygg- og nakkemassasje, og en ansiktsmassasje. Ansiktsmassasjen var noe av det beste jeg har vært med på, det føltes så utrolig godt.

Pene er vi! Neida. Etter behandlingene satte vi oss i utendørs boblebad. Hadde ikke lyst å gå opp av boblebadet noen gang, for det var ut-av-denne-verden-kaldt.

Se! Det er snø! Kan vi kalle dette snøbading selv om jeg ikke er i fysisk kontakt med snøen? Følte meg litt som en villmann i naturen, haha.

Så løp vi rett fra utendørs bading til treretters middag i restauranten. Dette bildet legger jeg egentlig bare ut fordi pappa syns jeg ser så sykt teit ut når jeg poserer sånn. Jeg er litt enig.

Treretters middag med velsmakende vin. Vinen gikk fort i toppen på oss alle sammen, og det ble mye skrål og latter ved bordet. Helt perfekt!

Så inntok vi hotellbaren, og det har jeg kun dette ene mobilbildet fra. Kanskje like greit. For jeg husker svært lite fra i natt. Det er ikke ofte jeg drikker meg så full at jeg mister hukommelsen, men det var en skummel blanding av vin, sprit og champagne jeg inntok i går. Men av det jeg husker, så hadde jeg det utrolig morsomt. Resten av Chills-jentene gikk og la seg tidlig, så jeg hadde alle mennene for meg selv. HERREGUD, dere skulle prøvd å være meg i dag tidlig. Hadde lyst til å drukne meg selv i badekaret, men hva kan man gjøre. Man må jo bare le, når man nærmest har løpt naken rundt i hotellobbyen. Au au au au, no dignity.

Så jeg satte meg i karet og filosoferte litt. Skal love dere at det hjalp på både fyllesyke og fylleangst. Er det noe jeg har lært på denne turen, så er det at badekar på soverommet i mitt framtidige hus er førsteprioritet.

<3

No Comments

Leave a Reply