Hverdagsliv

sommerlig vinter

7. desember 2011

Jeg ligger på sofaen og sutrer, og skal snart gå i seng. Visdomstanna mi plager meg igjen, og da blir jeg som en liten unge. Er helt tom for mine supereffektive smertestillende også, så for første gang må jeg faktisk si at jeg gruer meg til jobb i morgen. Krysser fingrene for at tanna har det bedre i morgen!

Har trøsteshoppet litt på Nelly, da. 1. Fordi det er synd på meg. 2. Fordi det er snø ute og jeg skal snart på ferie. Nå er det under en måned til jeg reiser til varmere strøk, så jeg kombinerte shoppingen med reiseforberedelser. Bikinier og solprodukter, det føltes godt å trykke på kjøp-knappen denne gangen.

Fikk alt det for rundt en tusenlapp! Var nemlig en fugl som visket meg i øret at Nelly har et veldig bra salg, og jeg har jo aldri tenkt over å sjekke det ut. Men der fant jeg bikinier til hundrelappen og billig solkremer – og ikke minst masse fine kjoler for 200-ish kroner. Salg for the win! Dere finner salgssiden her. Go grazy : ) Og alle de fargerike bikiniene ligger her.

No Comments

Leave a Reply