Hverdagsliv

español analgésicos

8. desember 2011

God kveld! Hadde egentlig tenkt til å holde meg unna bloggen i dag, for jeg har bare syting å komme med likevel. Så STOPP lesingen her hvis du ikke orker sytingen.

Jeg har så vondt i visdomstanna mi at det gjør vondt å åpne munnen, jeg har bare lyst til å ligge under dyna og gråte helt til det kommer en tannlege og banker på døra mi. Og hver gang jeg tenker på at jeg må operere den ut av munnen, begynner jeg å gråte. Jeg vet at man får bedøvelse, men det er tanken på den knasende lyden som gjør at jeg biter meg i leppa. Au. Jeg kan virkelig ikke…. Tenke på det en gang. Men nå har den plaget meg i et helt år, så det er på tide.

Og JA, jeg vet at folk sulter i hjel i verden, og at dette bare er bagateller. Men har du hatt tannpine før, så skjønner du at dagen ikke inneholder så mye mer enn det. Ergo: ikke så mye annet å blogge om.

Jeg må forresten lære meg spansk. Vært i medisinskuffen og poppa et par piller, og alt på etiketten stod på spansk. Litt svimmel nå, så skulle nok bare tatt èn. HAHA, håper jeg dør. Men bare fram til tanna er borte, da vil jeg leve igjen.

God natt.

No Comments

Leave a Reply