Hverdagsliv

blir som en sydenferie uten sol

9. desember 2011

HALLO, vet dere hva jeg har begynt med?! Mamma og pappa nektet å stoppe innom butikken i går hvis jeg skulle kjøpe snus, men jeg fikk lov til å kjøpe….

Yes, nikotinfri snus. Som jeg har skrevet tidligere, så skal jeg slutte å snuse 1. januar. Men nå som jeg bor hjemme hos mor og far i en periode, bestemmer jeg tydligvis ikke alt helt selv. De har bestemt seg for at jeg skal slutte å snuse NÅ. Så nå har jeg snart vært ett døgn uten nikotin. Det går overraskende bra.

Bortsett fra i dag morges, da jeg våknet av at lillebror fikk besøk, og jeg kunne helt tydelig høre at besøket hans lo og kalte katten min for «stygg og ødelagt«. Da skal jeg love dere at raseriet kokte i meg, og jeg løp ned trappa bare for å fortelle denne ungen jeg aldri hadde møtt før at katten min faktisk koster mer enn noen av de stygge klærne han har i skapet sitt.

Jaja, alt er lov. Har allerede advart mamma og pappa om at jeg kommer til å være en bitch. Men heldigvis er det flest positive sider ved å slutte å snuse:

Så dump snusen, folkens. Haha, nå prøvde jeg egentlig aller mest å motivere meg selv, men det funket dårlig. Krysser fingrene for at jeg klarer å slutte i hvert fall. Nikotinfri snus kjennes ut til å være en grei start : )

1 Comment

  • Reply sklep online 12. mars 2024 at 08:51

    Wow, amazing blog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
    you make running a blog look easy. The overall glance of your web site is great, let alone the content!
    You can see similar here sklep online

  • Leave a Reply