Hverdagsliv

julestemning i tønsberg og ræva i bikini

10. desember 2011

I dag måtte jeg rett og slett bare komme meg ut av huset. Det gjør bare vondt verre å ligge og tenke på at jeg har vondt og at jeg savner snus i tillegg, så jeg ble med mamma og pappa på julehandel.

Herregud. Fikk nesten angstanfall av alle menneskene, for ikke å snakke om raserianfall. Jeg måtte holde meg fysisk over munnen en del ganger, for å unngå å rope til folk. Hva faen er det du glor på? Kan du si at du må forbi meg, i stedet for å stå som en stum grønnsak og knuffe til meg?! Og DRIT i å stå ved siden av meg i køen, stå BAK MEG!!!! Om jeg skal ha pose? Nei, jeg tenkte jeg skulle bære alt dette, eller kanskje balansere det på hodet????

Men jeg smiler på utsiden, altså. Og noen ganger snur det helt, og jeg ler helt hysterisk. Som da jeg kjøpte fjernstyrt helikopter til pappa i julegave. Fordi han ønsket seg det. Hahahahaha.

Er veldig koselig i Tønsberg om dagen, da. Julestemning uten snø. Julelys over alt, og på torvet var det et gigantisk juletre og julekonsert. Og så opplevde jeg noe helt nytt i dag! Ble med pappa for å spille på hest. Eller tippe, heter det kanskje. Jeg vant ingenting, men det var faen meg nære på! Lurer på om jeg skal bli spilleavhengig i stedet for snusavhengig….

Mamma bare; her så du livsglad ut, og jeg bare; neeeei, det vil jeg ikke, men det bare ble sånn. Har hatt en veldig morsom dag med mamma og pappa i dag, ler mye av/med dem.

Nytt skjerf med hodeskaller, rock n roll. Kjøpt her!

Jeg fikk ikke kjøpt så mange julegaver i dag. Den eneste julegaven jeg har kjøpt er faktisk det fjernstyrte helikopteret til pappa, jeg må virkelig ta meg sammen hvis jeg skal rekke å få alt ferdig til jul. Jeg var egentlig mer opptatt av å kjøpe julegaver til meg selv. Og når vi først snakker om gaver til meg selv. Jeg fikk bikiniene fra Nelly i posten i dag. Haha. De var fine, men jeg fikk helt sjokk da jeg tok dem på meg.

Jeg så ut som en FEIT GRIS! Jeg hadde jo sett for meg at bikinien skulle se ut slik som den gjorde på Nelly-modellen, men hun veier jo sikkert tjue kilo mindre enn meg. Og jeg veier bare ti kilo for mye.

Nå kjenner jeg at jeg blir litt aggressiv igjen. Jeg skal snart til sydenland. ER DET I DET HELE TATT NOEN SOM LAGER BIKINIER SOM PASSER DENNE JÆVLA RÆVA?!

Takk på forhånd.

No Comments

Leave a Reply