Hverdagsliv

julegavetips: mikrobølgovn-tøfler

11. desember 2011

Selv om det er hyggelig å glede venner og familie med julegaver, er det rett og slett noen som bare har alt. Og da blir det veldig vanskelig å kjøpe noe til dem. Men nå er jeg ganske trygg på at jeg har et julegavetips som ingen har fra før av.

Mine damer og herrer, jeg presenterer for dere: tøfler som man varmer i mikrobølgovnen. Haha, det er så genialt at jeg bare må le. Jeg har hatt mine i over en måned nå, og jeg tasser rundt i dem hver kveld. Varmer dem 1-2 minutter i mikroen, og så varmer de føttene godt i en times tid.

Det finnes to varianter. Slippies som er den lave varianten, og Slippies Boots som rekker litt lengre opp på leggen. Bootsene er utrolig myke, liker dem aller best. Slippes koster 215 kroner her, og Slippes boots koster 259 kroner her.

Coolstuff har veldig mange morsomme produkter, så dere finner sikkert flere interessante julegaver der. //Dette innlegget er reklame for Coolstuff.

No Comments

Leave a Reply