Hverdagsliv

søndagsoppdateringen

11. desember 2011

Det er søndag, og jeg har verdens beste følelse i kroppen! Startet dagen med litt hjemmetrening, og hjemmetrening er den beste treningen som finnes. Den er kanskje ikke like effektiv, men det er i hvert fall ikke noen som stirrer på en. Og husk at; litt bevegelse er bedre enn ingen bevegelse : )

Etter trening gikk jeg tur med Maria for å ta solarium, og vi skravlet som vanlig hull i ozonlaget, der vi gikk og planla både nær og fjern framtid.

Nå har pappa laget god søndagsmiddag, så jeg skal spise meg stappmett før jeg reiser innover til Oslo. Tror i hvert fall jeg reiser innover i kveld, siden jeg skal til frisøren ganske tidlig i morgen. Så slipper jeg å stå opp så innmari tidlig!

Ps. Min tredje dag uten snus, og visdomstanna begynner å bli frisk i tillegg. Hurra!

No Comments

Leave a Reply