Hverdagsliv

fra by til by og tilbake igjen

12. desember 2011

Kokoooo! Jeg hoppet akkurat mageplask ned på senga med alt yttertøyet på. Kom nettopp hjem fra Oslo, men rekker ikke en gang ta av meg skoa, for nå blir jeg hentet. Skal på kafè og handle litt julegaver med min hemmelige venn! Det blir hyggelig. Og jeg har jo bare handlet èn julegave, så det er absolutt nødvendig.

Skulle aller helst ha handlet i Oslo hvor det er litt flere butikker å velge mellom, men Tønsberg får funke det også.

Vi blogges senere!

Ps. Fire og en halv dag uten nikotin, woho. MEN! Den nikotinfrie snusen er jo livsfarlig for tannkjøttet. Har aldri fått sår av vanlig snus, men i dag har jeg fått et skikkelig sår i tannkjøttet. Men jeg har satt meg som mål å slutte med den nikotinfrie snusen 1. januar, så håper den stakkars munnen min overlever.

No Comments

Leave a Reply