Hverdagsliv

du er tynn ass. kødda.

13. desember 2011

Den perfekte arbeidsdagen starter med at en kollega tar på ansiktet ditt og sier » wow, du ser tynnere ut«. Jeg ble så sykt glad at jeg tok hele tjue bilder av ansiktet mitt i løpet av arbeidsdagen, men ble litt skuffet da jeg ikke helt kunne se det selv. Men jeg har bestemt meg for å begynne å si til folk at de ser tynnere ut siden sist – uansett om det ikke stemmer. Folk blir jo så glade!

Så her stod jeg og knipset da, og hun nye på kontoret bare; hva er det som skjer….. Hun sa det ikke høyt, men jeg tipper hun tenkte det. Så uten at hun spurte, forklarte jeg at sånt måtte hun bare vende seg til.

Fy faen. Jeg sovnet etter jobb i dag, og det irriterer meg veldig. Blir helt fjern av det, våkner og skjønner svært lite. Jeg våknet opp på sofaen til mormor og morfar, husker ikke engang hvordan jeg kom meg dit fra toget. Skulle egentlig bake julekaker med mamma og mormor, men da jeg våknet var julekakene ferdig. Jeg kan egentlig ikke fordra kaker, så det var like greit at jeg stod over selve skapelsen. Men kakene smakte faktisk godt. Selv om de var lavkarbo. KRISE………..

Æsj, jeg er skikkelig uggen etter «middagsluren», er nesten så jeg vurderer å skulke unna rockeringen i dag. Vil jo ikke at den gode lavkarbojulekaka skal komme opp igjen.

Følg meg på Twitter, da. Der er jeg hele tiden. Dere finner meg her, og jeg skriver smarte og givende tweets hver eneste dag.

No Comments

Leave a Reply