Hverdagsliv

du vet at du er fornøyd med frisøren din…

13. desember 2011

… Når du står opp klokka syv om morgenen på en fridag, og tar toget til Oslo kun for et frisørbesøk. Og det er ingen spøk altså, Merethe på Ruhs skaper mirakler på hodet mitt.

For det første så har mitt eget hår vokst JÆVLIG mye. Det er faktisk mulig å spare sitt eget hår mens man har extensions, og det er fantastisk. For min del er det jo faktisk derfor jeg har extensions i det hele tatt, for å ha fint hår mens jeg sparer til… Fint hår.

Se da! Det er jo langt nedenfor skuldrene nå. Hurra! Men fortsatt ikke like langt og fyldig som jeg vil ha det, så det var bare å fylle på med Hairtalk igjen.

Så kom Helenebestis innom, og hun prøvde å ta noen oppegående bilder av Merethe (frisøren min) og meg. Det var selvfølgelig ikke særlig lett. Vi er mer opptatt av å ha det gøy enn å se fine ut på bilder, vi.

Jeg vil virkelig anbefale tape-extensions fra Hairtalk på det varmeste. Det er i hvert fall blitt redningen for mitt hår! Og om dere bor i Oslo omegn ville jeg så absolutt prøvd å få en time hos Merethe på Ruhs. Ligger på Frogner! Besøk dem på Facebook her.

Her ser dere håret bedre, og etter at bølgene har roet seg litt ned. Denne gangen klipte vi det litt kortere enn sist, og med litt flere graderinger, så det blir flere nivåer når jeg skal bølge håret. Fortsatt veldig langt da! Men det syns jeg er veldig fint, så lenge mitt eget hår lett kan blendes inn i håret.

Siden Ruhs/Hairtalk sponser meg, er jeg nødt til å opplyse om at innlegget er reklamebasert. Men det betyr ikke at Merethe ikke er en fantastisk frisør, og at Hairtalk ikke er bra extensions. Tvert i mot!

Etter frisørbesøket dro Helene meg med på lunsj med to andre søde piger. Vi spiste på Hard Rock, og jeg var så dum at jeg bestilte en rett som var stappfull av ananas. Jaja, da leser jeg menyen bedre neste gang. Men koselig var det, selv om jeg så vidt rakk å svelge maten før jeg måtte løpe til toget. Minner meg om gamle dager, da jeg dro til Oslo på dagstur for å shoppe. Haha!

Det var fint å se Oslo igjen da, selv om det bare var for littegrann. Når det gjelder å flytte tilbake til Oslo, så har jeg endelig bestemt meg for hva jeg skal gjøre. Jeg skal bo hjemme hos mamma og pappa til jeg har spart opp nok egenkapital til at jeg kan kjøpe en ordentlig leilighet. Jeg er godt på vei, men det kommer til å ta en del måneder. Jeg vil selvfølgelig ikke kjøpe en liten rønne, og det er det jeg har råd til nå. Men heldigvis har Helene (hun med de fine Photoshop-brillene på bildet over) kjøpt seg leilighet på Frogner nå, og jeg har fått forespørsel om å være en del av stuepynten. Sier selvfølgelig ikke nei til å ha et andre hjem i Oslo <3 Nok blablabla, dere fikk vel med dere det viktigste: at jeg er blitt fin på håret og at jeg skal spare sammen masse penger.

No Comments

Leave a Reply