Hverdagsliv

puss puss så får du en nuss

13. desember 2011

Har hatt en kjempefin kveld med min hemmelige venn her i Tønsberg. Vi har sett etter julegaver (men fant selvfølgelig ingen), sittet under varmelampene på brygga og skravlet om fortid og framtid, og ikke minst skrapt skrapelodd. Skrapelodd er så sykt undervurdert! Vi vant 25 kroner til sammen, men jeg skal love dere at når vi bytter det loddet inn i et nytt lodd; DA vinner vi millionen!

Da jeg kom hjem lagde jeg en supergod kylling- og pastasalat. Fuck lavkarbo, jeg blir kvalm av egg, bacon, fett og den slags.

PASTA, PASTA, MASSE MASSE PASTA! Jeg elsker pasta, og jeg har ikke tenkt til å slutte å spise det heller. I salaten har jeg fullkornspasta da, bare for å sette et lite plaster på såret. For pasta er jo faktisk ikke særlig sunt.

Og sånn ellers er jeg stiv og støl som en stokk, etter å ha trent tre ganger på ett døgn. Det var kanskje litt i meste laget, men jeg trengte å holde meg i aktivitet for å slutte å tenke på snus. Men, jo, det jeg skulle si! Jeg har alltid hatet å være støl, men nå liker jeg faktisk følelsen. Kjenner jo bokstavelig talt at jeg strammes opp.

Men nå skal jeg sove! TIDLIG opp på jobb i morgen, gleder meg til kontortid hos Chills.

No Comments

Leave a Reply