Hverdagsliv

smilefjes

14. desember 2011

God morgen, alle sammen! Jeg er på plass hos Chills i Drammen, og i dag har vi masse besøk. Av både mennesker og dyr. Min favoritt er Teddy, han har dere hilst på før.

Forfriskende, klissvåt hund! Været i Drammen er virkelig ikke noe å skryte av. Jeg blir jo litt værsyk, så i dag har jeg på meg kosegenser og Uggs, og pulten er full av trøst. Trøst i form av nikotinfri snus :(, red bull (nei, jeg er ikke sponsa), pastiller, tyggis og muffins. Verdens ekleste muffins. Den er heller ikke sponsa, som dere kanskje skjønte.

Men nå må jeg jobbe videre, så jeg ikke får sparken. Neida. Får jo ikke det. Og dessuten har jeg mange morsomme arbeidsoppgaver i dag, så ingen grunn til å henge med hodet. Men hvis noen bare gidder å fikse været, så blir alt bra. SMILEFJES 🙂

No Comments

Leave a Reply