Hverdagsliv

en stinkende togtur

15. desember 2011

Jeg sitter på toget. NSB valgte som vanlig å sende et steinalder-tog når jeg skulle hjem fra jobb.

Men det gjør ikke noe.

Det som gjør noe er det søppelet av noen mennesker som sitter og stinker. Det lukter en blanding av gjenbrukstruse, innestengt hodebunn, gammel svette, våt hund og promp.KAN IKKE FOLK LÆRE SEG Å TA LITT HENSYN?!?!

Èn ting er å være litt svett etter en lang og stressende dag på jobb. En annen ting er å rulle seg i en jævla boks med makrell i tomat før man skal ut i offentligheten.

I skrivende øyeblikk sitter jeg og kveles, og jeg klarer nesten ikke å styre meg fra å reise meg opp og rope: HVEM FAEN HAR PROMPA? HVEM FAEN PROMPER HVERT JÆVLA MINUTT?

Jeg er snart hjemme i Tønsberg. Men det er fjorten minutter igjen, og jeg kommer seriøst ikke til å overleve fjorten promper til.

Noen har spist ostepop til frokost i dag.

Det burde vært egen stinkevogn på toget. Akkurat som de har stillevogn. Trivselsregler: ikke dusje. Ikke skifte truse mer enn en gang i uka. Ikke bruke deodorant. Ikke spise annet pålegg på toget enn egg, makrell i tomat, løk, bæsj.

Fy faen, nå klikker det for meg. GÅ HJEM OG DUSJ.

No Comments

Leave a Reply