Hverdagsliv

skjerf, sjal og smykker

15. desember 2011

Så hyggelig at dere likte hodeskalle-skjerfet mitt! Det ble utsolgt i en fei, så det er tydelig at mine lesere er skjerf/sjal-mennesker. Nå har jeg fått meg et nytt et! Velger å kalle dette for USA-skjerfet, hehe.

Både skjerfet og armbåndet på bildene kan kjøpes hos BuyHelse, her er en oversikt over alle smykker og skjerf/sjal de selger. Skjerfene er utrolig gode og myke, den perfekte julegaven til mor, søster, venninne, kjæreste eller bestemor <3. Regner med at det ikke bare er jeg som er sent ute med julegavene? Takk og lov for netthandel. BuyHelse har forresten utrolig rask levering, jeg har hver gang fått varene i posten 1 eller 2 dager etter bestilling.

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med BuyHelse, og må derfor merkes som reklame.

No Comments

Leave a Reply