Hverdagsliv

tekniske problemer?

15. desember 2011

Jeg har fått en del mail og kommentarer fra dere lesere om tekniske problemer her på bloggen. Tydeligvis mye rart som skjer her, så takk for at dere sier i fra. Jeg har meldt i fra videre til de som er ansvarlig for det tekniske, så alt er forhåpentligvis i orden innen kort tid : )

Og sånn ellers er det ikke bare bloggen som har tekniske problemer. Kroppen min er også helt død. Haha, da mamma og pappa hentet meg på toget i stad var jeg så sliten at jeg nærmest beordret dem til å kjøre meg til Mc Donalds så jeg kunne få i meg noe junk og rask energi. Men min snille pappa foreslo at han kunne handle inn til hjemmelagede burgere i stedet, og jeg ga tommelen opp.

Så nå har vi kost oss med hjemmelagede burgere, og jeg ligger og halvsover på sofaen. MEN! Nå har jeg helg! Skikkelig langhelg! Det er til å juble over. Selv om det er litt synd å ta langhelg når vi er i gang med så mye spennende på jobb. Jaja, jeg får jo ikke lagt det helt fra meg i helgen uansett.

I morgen (fredag) skal jeg bare vaske klær, trene og slappe av. Dette er tredje dagen på rad jeg ikke trener, og jeg blir så irritert på meg selv. På lørdag KJØRER (!) Mariabestis og jeg inn til Oslo, for hun fikk nemlig lappen her om dagen! Håper jeg overlever…. I Oslo skal vi handle litt julegaver, og så skal vi på Twitterfyllebord. Jeg har på følelsen at det kommer til å bli stygt. Hva et Twitterfyllebord er? Det er en fest med alle de teite folkene på Twitter.

Men jess, de tekniske problemene er forhåpentligvis borte snart, og et nytt design er også på vei : )

No Comments

Leave a Reply