Hverdagsliv

drit i den gamle, jeg vil ha ny

16. desember 2011

Vet dere hva? Jeg har ingen klær. I hvert fall ikke tilgjengelig. Det jeg har er en koffert med noen kjoler, undertøy og et par bukser og gensere. Resten av tingene/klærne mine ligger blant flytterotet, i et rom her i huset. Og for å være helt ærlig, så har jeg ikke klart å ta fatt på det enda, jeg orker rett og slett ikke. Skulle ønske noen bare kjørte alt på søppeldynga uten at jeg visste det, for jeg savner jo ikke noen av tingene uansett.

… Poenget er jo at jeg trenger nye klær, da. Den rosa kofferten min inneholder ikke èn varm genser, så jeg låner for det meste klær av mamma. Tror hun begynner å bli lei. Så nå har jeg i hvert fall funnet masse fine gensere til meg selv!

Nelly har sånn cirka 400 gensere å velge mellom, så jeg skal bruke fridagen min på å sitte og se på gensere. Haha… Neida, men alle genserne finner dere her (ad).

Viktig å ha gode gensere når det er vinter og høst. Gjør det litt enklere å stå opp om morgenen, hvis man vet at man kan hoppe inn i noe som varmer mot huden. Uansett latskap av meg å bestille nye klær i stedet for å åpne flytteeskene, men hallo. De klærne der har jo gått ut på dato uansett – sier vi.

Nå sier magen at den vil ha frokost før vi skal trene, så jeg får nok lystre!

No Comments

Leave a Reply