Hverdagsliv

klar for langhelg i oslo

16. desember 2011

JEG ER SÅ GLAD NÅ! Skal straks kaste kofferten inn i bilen og hente Mariabestis, vi skal ha langweekend i Oslo. Blir noen fine dager, og jeg skal treffe (nesten) alle mine beste venninner. Føler at jeg ikke har sett dem på evigheter, så jeg gleder meg veldig.

Kofferten ble som vanlig stappfull… Det er nesten litt trist, når jeg bare skal være borte en helg. Hvordan skal jeg få plass i den når jeg skal til Egypt i en uke? Får vel gå til innkjøp av en større koffert. Har forresten pakket med meg treningstøy. For på hotellet er det treningssenter! Hurra : )

Så i kveld skal vi handle julegaver, spise middag og ta en treningsøkt. Ikke noen drinker i dag, for det er jo i morgen det gjelder! Vi fikk oss en lærepenge den gangen vi dro ut to dager før bursdagen min, vi var fremdeles fyllesyke da den store dagen kom. Og siden det er Twitterfyllebord i morgen, er det nok best å holde seg på den tørre matta.

Ikke spør om jeg er gravid da. Det er sånn gravid-topp, og jeg har faktisk blitt spurt om jeg var gravid en gang jeg gikk i den. ANTI-SMILEFJES. Dette er forresten mitt første blitz-i-speil-bilde på denne bloggen. Tror jeg? En gang måtte jo bli den første.

Men nå kjører vi! Wohooo, hjem til Oslo-byen min <3

No Comments

Leave a Reply