Hverdagsliv

tequila på labba

17. desember 2011

Som dere kanskje allerede har skjønt, hehe, så tok Maria og jeg en spontan tur på byen i går. Maria bare; ååå, kan vi ikke dra ut? Og jeg bare; neeei – så da bestilte vi en taxi og dro ut.

Etter hundre sms’er fram og tilbake med den ene og den andre, bestemte vi oss for å dra på La Belle. Jeg trives egentlig best på prun pub når byturen ikke er planlagt, og når jeg ikke har rukket å legge hvert eneste hårstrå på plass, men my homegirl M er litt annerledes der.

I resepsjonen på hotellet har de pyntet til jul. Skal virkelig foreslå et slikt juletre for mamma og pappa! Bor forresten på Comfort Hotel Børsparken, og det er nydelig her. Skal vise dere bilder av rommet senere, det er nemlig noe for seg selv.

Så kom taxien, og jeg bare; hvor er Maria?! Åja. Hun står og gjemmer seg bak juletreet, for et superfantastisk partytriks.

Da vi kom på utestedet, så bare; dere ser edru ut, værsågod, tequila!! Eller så bestilte vi det av egen fri vilje, husker ikke helt. Skal ikke skrive så mye om mine observasjoner, for det gjorde jeg tydligvis da jeg kom hjem i natt…..

Maria og jeg med vår venn Labba. Han heter egentlig Robin, men han jobber på La Belle, og presterte å kalle stedet for LABBA. Jeg syntes det var så grusomt, så jeg har bestemt meg for å straffe han med det kallenavnet RESTEN av livet!!

Gjorde meg til her, altså. Ville liksom ikke se superblid og overivrig ut på alle bilder. Forandring fryder, eller hva?!

Tilbake på Børsparken hotell. Jeg får lov av mamma til å festrøyke nå som jeg har sluttet å snuse. Egentlig dumt å få nikotin i kroppen uansett, men når jeg drikker så må jeg bare, har ikke noe valg. Men DET kan jeg leve med – jeg drikker jo nesten aldri alkohol.

Rock N’ roll. Åh, koste meg sånn i går! Passer meg perfekt å dra edru på byen klokka halv to, da er jeg i perfekt form når jeg går hjemover. Og formen er ikke så ille i dag heller, faktisk. Våknet nettopp i verdens mykeste sengetøy og bare; iiiiih, i dag blir en bra dag!

Kjenner det er deilig med litt Oslo-luft igjen. Nå skal vi ut og kjøpe julegaver!

No Comments

Leave a Reply