Hverdagsliv

byporten juleshopping

18. desember 2011

Ettersom jeg har revet meg mye i håret pågrunn av alle disse julegavene, passet det meg perfekt å få i oppdrag og finne julegavetips til leserne mine på Byporten. Jeg er virkelig sent ute med julegavene, har liksom ikke klart å ta meg helt sammen og gjøre alt helt ferdig. Men nå er jeg snart i boks, etter FIRE timer på byporten. Ikke rart jeg var sliten i går, eller? Men… Det tar tid når man finner så mye fint som man har lyst på selv.

Men jeg har vært i hver eneste butikk på Byporten nå, og funnet noen flotte julegavetips. Noen må jeg dessverre utelate her, jeg vil jo ikke at familien skal se hva de får fornoe… Ok, here we go!

DVD-samlinger! Det slår alltid an hos venninner og jentekjærester. På Platekompaniet hadde de stort utvalg både for gutter og jenter, og det var tilbud på mange av boksene.

På Byporten har de Make Up Store, helt fantastisk butikk! Servicen var det ikke noe å si på heller. Vil man ha årets mest fargerike julegave, er dette stedet å gå. Glitter, glam og masse farger. Heier spesielt på hyllene med neglelakk, så sjekk dem ut!

Hadde med meg Mariabestis på shoppingrunden, og vi ble begge veldig fascinert av butikken som heter Lush.

Her ser dere litt av utvalget de hadde. Såper, badekuler, badeskum, kremer og så videre. Midt i butikken har de et lite verksted hvor de lager kremer og skrubber. Utrolig kult!

På Handysize fant vi denne fancy lunchboxen. Oppdelingen i den er veldig kjekk, og den holder maten varm i 4 timer! Perfekt å ha med på både tur og jobb.

Skal du kjøpe julegave til noen som har en romantisk stil i leiligheten sin/huset sitt? Da kan du gå på Kremmerhuset og kjøpe noen pyntebokstaver. Det er så utrolig fint! Det vanligste er vel å skrive «HOME» eller «LOVE» ,men man kan jo være kreativ?

Kanskje ikke det ultimate julegavetipset, men da får det være et kjole-til-nyttårs-aften-tips! Riccovero har et par vakre kjoler, så det er verdt å ta en kikk. Jeg liker spesielt den grå til høyre. Butikken på Byporten har flere fine, dere kan jo se noen av dem på nettsiden til Riccovero.

Fine ting er butikken hvor jeg kjøpte den berømte paljettkjolen min. En av Byportens perler, virkelig! Utrolig mye fine klær, og ikke minst jeans! GÅ INNOM.

Fine ting har mye mer enn klær. De har mange fine ting også (hehe). På bildet over ser dere noen av mine favoritter, de PERFEKTE venninnegavene. Mange glitrende og fargerike neglelakker, hårstrikker fra Blax som ikke sliter på håret, og duftlys fra Voluspa. Herregud for noen dufter. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp en slik til deg selv. En pitteliten julegave til seg selv fra seg selv kan man faktisk unne seg!

På Høyer forelsket jeg meg i disse utrolig kule iPad-coverne. De er fra Malene Birger, og prisen er ikke stygg i det hele tatt. Den grønne er bare helt rå!

Nå ble det veldig mye damegreier her! Men er det en gutt som er mottaker av gaven, vil jeg anbefale å besøke Høyer. Der har de et bra utvalg av toalettmapper og fine skjerf.

Ikke glem å ta en pause eller to med smoothie fra Fresh juice & smoothie. FANTASTICO! Da gjenstår det vel egentlig bare å ønske dere lykke til med siste rest av julehandelen. Håper dette var litt til hjelp : )

Innlegget er skrevet i samarbeid med Byporten, og må derfor merkes som reklame.

No Comments

Leave a Reply