Hverdagsliv

twitterfitter på twitterfest

18. desember 2011

I går var jeg på det store Twitterfyllebordet. Først og fremst for å møte andre tvitrere. Men jeg snakket ikke med noen, jeg. Fant ut at jeg har så sykt kule venner, så jeg ble liksom bare sittende og fortelle dem hvor glad jeg er i dem. Til og med Nadja (min «søster» fra Los Angeles) var på besøk, og det var SÅ godt å se henne igjen. Herregud, så hyggelig jeg hadde det, får nesten sommerfugler i magen.

Hele kvelden var rett og slett en suksess, helt til vi oppdaget at noen hadde sparket hull i veggen utenfor hotellrommet mitt. Jeg bare; åååh, det her kommer vi garantert til å få skylda for. Og så ble vi jammen meg spurt om vi visste noe om hullet oppe i andre etasje. Ganske pinlig. Vi kommer kanskje sent hjem fra byen, men vi går jammen ikke rundt og sparker hull i vegger av den grunn. Haha! Er dere klare for noen bilder fra gårsdagen -retorisk-spørsmål.

Må bare være litt fjortis og si at JEG ELSKER MINE VAKRE VENNINNER <3

No Comments

Leave a Reply