Hverdagsliv

fiskedam på julaften?

19. desember 2011

Fy faen. Jeg må være verdens dårligste til å pakke inn julegaver! Skal virkelig foreslå fiskedam på julaften, dere vet sånn som man gjør i barnebursdager. Jeg kan gjerne være den som henger gavene på krok bak en vegg, så lenge jeg slipper å vise fram alle de stygge innpakningene mine.

Heldigvis er det bare familien som er glad i meg uansett som skal se dem. Dere hadde virkelig mistet all respekt for meg om dere fikk se. Haha!

Når det gjelder innlegget under, så vil jeg takke for alle støttende og hyggelige kommentarer. Jeg ber også om forståelse for at jeg er nødt til å slette kommentarer som inneholder navn og spekulasjoner. Jeg har ikke skrevet innlegget for å henge ut noen eller ødelegge for noen, kun for å få ut hva jeg føler og forhåpentligvis hjelpe andre som er i samme situasjon. Det er også et par journalister som har tatt kontakt, og jeg ønsker virkelig ikke å uttale meg om dette. Det hører til dagboka mi (altså bloggen), ikke noen andre steder. Det er ikke et forsøk på å ta skittentøysvasken offentlig, selv om jeg skjønner at linjen er hårfin når jeg skriver det på en blogg som denne. Takker uansett for forståelsen : )

No Comments

Leave a Reply