Hverdagsliv

kosemose med thea

20. desember 2011

Jeg kom meg aldri hjem fra Oslo, jeg, selv om det egentlig var meningen. Kjøpte rent undertøy siden jeg må rett på jobb i morgen, og dro hjem til Theabestisen på Lysaker. Så nå ligger vi i senga og spiser potetgull mens vi prater om alt som har skjedd den siste tiden. Vi har jo begge vært så opptatt med vårt, så har blitt litt tiden Thea-og-Ida-tid. Men nå er det sleepover, hurra : )

Har fått låne rosa kosedress, og kunne egentlig ikke hatt det bedre. Frustrerte Fruer på TV og Isi (isbjørn-bamsen) i armkroken <3

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til alle de hyggelige meldingene jeg får av dere. Blir helt på gråten når jeg leser dem, og det er helt rart hvor glad jeg kan være i leserne mine – som jeg ikke kjenner i det hele tatt. Fikk en kommentar om at jeg har tusenvis av venninner som støtter meg, og det får meg bare til å innse hvor gode lesere jeg har. Masse hjerter og klemmer til dere alle sammen <3

No Comments

Leave a Reply