Hverdagsliv

sippeguri etterlyser neste dag

20. desember 2011

Dette ble en trist kveld. Har låst meg inn på rommet og vasket sengetøyet med tårer, så nå som jeg skal legge meg er det jo litt kjip at det er snørr og tårer over alt. Haha! Det ble bare litt mye for meg. Kommentarene deres fikk meg til å sippe, telefoner og meldinger fra venninner som føler at de ikke har stilt opp fikk meg til å sippe, og at noen banket på døra til rommet mitt og ville prate fikk meg til å sippe. Sippesippe hele kvelden.

Det som skjer nå er at jeg legger meg til å sove, og våkner opp til en lang og truende SMS om at det faktisk er jeg som er gal, og at alt jeg sier, skriver, gjør og mener er en løgn som jeg har funnet på i min syke fantasi. Har alltid bitt meg i leppa og tenkt; tenk hvis det faktisk er sånn? Men det ække det. Det hadde kanskje vært det beste, men det er faktisk ikke det.

NÅ ER DET NOK EMO! I morgen skal jeg våkne til en helt fantastisk dag! Da er det tirsdag, og jeg skal inn til Oslo igjen. Skal sitte på cafè og gjøre Chills-arbeid hele dagen, bortsett fra noen små avbrekk. Et møte, en time hos Neglhuset, og en lunsj med Nadja som skal være i Norge HELE julen <3 Sånn. Happy igjen.

No Comments

Leave a Reply