Uncategorized

folk som bestiller suppe…

21. desember 2011

Lunsjen endte med at vi rett og slett byttet kontor. Så nå sitter vi på Pigen i Drammen sentrum med hver vår laptop, og svarer på mail og koser oss. Og spiser, så klart. Jeg har spist burger. Irriterende å ha lyst på sånt når man sitter med Trine som absolutt ikke har lyst på sånt. Tar en suppe, jeg. HVA FAEN A?

Men selv om det ikke er noe hyggelig at Trine spiser suppe, så er Pigen i hvert fall et veldig hyggelig sted. Og maten var god – grovt burgerbrød til og med! Det var det selvfølgelig Trine som påpekte.

Hvor mye street fred får jeg forresten for dette bildet? Haha. Vi stemmer ikke akkurat på samme parti, for å si det sånn. Men vi er bestevenner for det!

Nå skal det kaffeleres og mailes, vi blogges senere : )

No Comments

Leave a Reply