Hverdagsliv

trashy og trøtt

21. desember 2011

Vet dere hvem jeg ligner på i dag? 18 år gamle Ida som nettopp har våknet i et gjennombløtt telt på Quart-festivalen, med gress i håret og gårsdagens sminke. Jeg ser virkelig helt forferdelig ut. Ante ikke at jeg skulle føle meg naken av å våkne opp uten mine egne klær og toalettsaker, for så å måtte dra direkte på jobb. Men det finnes vel større problemer her i verden.

Trøtt dott no.

Det har blitt mye styr rundt innlegget jeg skrev om å velge feil. Jeg har valgt å si blankt nei til all presse som har tatt kontakt, men ser at noen aviser likevel velger å melke det lille av informasjon de finner på bloggen. Det syns jeg er trist, men jeg skjønner jo at jeg ikke har så mye jeg skulle ha sagt. Spist er spist, og blogget er blogget.

Men jeg må innrømme at jeg fikk helt angst i går, da jeg satt alene på restaurant og jobbet. Plutselig ble det helt svart i hodet mitt, og jeg måtte løpe til andre enden av sentrum for å få en klem av en venninne og for å få høre at jeg ikke er gal. Kjempegøy å bli gjenkjent når man sprinter gjennom Karl Johan med tårer i øynene og hetta trukket så langt ned i øynene at man snubler hver eneste meter. Men jeg fant venninnen min til slutt, og hun fikk overbevist meg om at jeg ikke er gal. At jeg ikke finner opp ting, og at jeg ikke lyver. For det er det jeg er blitt lurt til å tro tidligere. Men jeg har jo slått tilbake. Ja, selvfølgelig har du det, hva ellers?

Nå er alt greit igjen. Alt har jo egentlig vært greit en god stund, men etter at jeg la ut innlegget har jeg bare blitt påmint så mye, og folk har virkelig satt ord på det jeg har opplevd. Det har jeg aldri gjort selv. Så det har svidd en smule, men jeg er glad jeg har fått alt ut. Det viser seg jo også at det er fler enn jeg trodde som er/har vært i samme situasjon. Helt forferdelig, men samtidig godt å vite.

Jeg må bare passe på å ikke bruke hele arbeidsdagen på å svare på slike mail. Haha, uff! Nå skal Trine og jeg ut og spise lunsj, vi er de eneste på kontoret i dag. Julelunsj for the win : )

No Comments

Leave a Reply