Hverdagsliv

lang dag med juleferie som følge

22. desember 2011

For en sykt lang dag, jeg har ikke ord. Sier ikke at den ikke har vært bra, den har bare vært laaaang. Først en full arbeidsdag, så barnevakt, rydding og deretter en treningsøkt. Hadde jeg i tillegg ikke blitt sliten av alt dette, ville jeg vel gått under kategorien: wonder woman. Men må nok øve litt mer. Å få mine to kusiner til å legge seg, for eksempel; dritvanskelig! Det tar liksom litt tid når sminkedukken (sånt hode som små jenter pleier å sminke) også må få pusset tennene, hvis ikke gidder de absolutt ikke å legge seg. Jaja.

Snusen som ligger ved siden av meg er nikotinfri altså! Har vært 13 dager uten snus nå, er kjempestolt! Håper bare det fortsetter, men regner med at jeg skal klare det. Den 1. januar skal jeg kutte ut den nikotinfrie også!

Fra og med i morgen har jeg juleferie, og det skal bli deilig. Ikke fordi jobben min sliter meg ut eller noe, men rett og slett fordi jeg gleder meg sånn til å tilbringe masse tid med familie og venner.

Starter ferien med å dra på julegaveshopping med min hemmelige venn. Og så skal han lage middag til meg etterpå, knis! Neida, jeg bare tuller. Men joda, det er det jeg skal. Nå er det liksom meningen at dere skal mase om hvem denne hemmelige vennen er. HAHA, god natt kjære lesere!

No Comments

Leave a Reply