Hverdagsliv

nattens fangst

22. desember 2011

Jeg er i besittelse av et par gavekort på Nelly. Det ene har jeg bedrevet nattshopping med, men det andre tenkte jeg at jeg skulle gi bort til en leser. Siden dere er så fantastiske : ) Så i morgen blir det en aldri så liten konkurranse her på bloggen!

Dette er hva jeg selv har kjøpt i kveld. Vesker og cover til iPad og iPhone. I to forskjellige farger, så klart….. Krysser fingrene for at veskene er store nok til at jeg får en Mac oppi!

Alle tingene på bildet koster langt under tusenlappen, så jeg har fått mye ut av gavekortet mitt. Woho! Den heldige vinneren av gavekortet i morgen rekker forresten å bestille seg hjem en nyttårskjole, siste frist for det er 26. desember. Alle vesker og cover til iPad og iPhone finner dere her. Det er sååå mye fint der nå.

Nei, nå er klokka jammen mye! Jeg har gjort så mye i dag, og har fremdeles mye igjen, så nå skal jeg hoppe og sprette både høyt og lavt før jeg kan legge meg ned i den elskede senga mi. PUH….

No Comments

Leave a Reply